Odbegle neveste 1. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 1. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 1. epizoda!

Životi tri devojaka, Kainat, Šebnem I Almila se ukrštavaju na aaerodromu I Izmiru. Iako se ove tri devojke ne poznaju, sudbina za njih ima slične planove. Nakon što propuste avion kako bi stigle na vlastito venčanje, policija ih privodi. Šeibnem  sumnja da sve tri jure istog čoveka, koji se svakoj drugačije prestavio. Šeibnem se priseća kako je njen izabranik pobegao sa venčanja nakon što mu je rekla da je test zakazao I da ona nije trudna.Ona zatim govori nevestama da je njen mladoženja bio u avion koji je propustila.

Almila se priseća kako je tokom probe venčanice saznala da Akif neće doći na venčanje I da odlazi u Istanbul.Iako je njen verenik Husnu, ona kreće u potragu za Akifom, svojom pravom ljubavi.Prikazana je I sudbina treće nesudjene neveste. Kasap zove Kainat. Ona se priseća kako je pobegla neposredno pre samog venčanja.Devojke je pitaju koga onda juri. Kainet kaže da je to Ege.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site