Oluja (La Tempestad) – 116. i 117. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 116. i 117. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 116. i 117. epizoda

116: Delfina je sigurna da sva njena imovina neće ostati u Fulhensiovim rukama.
Komandir Robles i Damjan ulaze u Ernanovu kuću da ga uhvate, ali Damjan tamo pronalazi samo lutku koja liči na Marinu.
Mersedes se nalazi između života i smrti, zbog čega se oprašta od Klaudije.
Estersita skida umetak kojim se pretvarala da je trudna, ali u tom trenutku dolazi Delfina i shvata da je sve bila farsa kako bi smestila Damjanu i zadržala ga kod sebe.
Ernan pokuša da siluje Marinu.
117: Fulhensio kaže Estersiti da je vreme da zatraži nasledstvo koje je ostavio Ernesto Kontreras i da će tim novcem moći da kupi svakog muškarca koga poželi.
Damjan obećava Beatris da će vrlo brzo spasiti Marinu iz Ernanovih ruku. Beatris neutešno plače jer sa njom nisu ćerka i unuka.
Tajanstveni čovek ulazi u Delfininu kuću i preti joj pištoljem. U međuvremenu, Fulhensio stoji ispred kuće i čeka da mu žena konačno bude ubijena.
Estersita optužuje Magdalenu da želi da joj preotme sina i Damjana. Magdalena ne trpi njene uvrede i šamara je, što dovodi do velike tuče.
Marina pokušava da pobegne od Ernana. Damjan pronalazi Marinu i Ernana, dolazi do žestokog okršaja između Damjana i Ernana. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *