Oluja (La Tempestad) – 94. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 94. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 94. epizoda

Ernan komentariše Ursuli da misli da je osoba koja ga je pozvala sa izmenjenim glasom bio Fulhensio. Ursula ga podseća da je ta osoba izjavila da je zauzela njegovo mesto i da je vođa bio Ernesto Kontreras. Ernan potvrđuje da je mogao da kaže bilo šta sa ciljem da ga uplaši i da zato želi da kod ujaka potraži uređaj za promenu glasa.
Estersita kaže Damjanu da spava u gostinjskoj sobi ako ne želi da spava sa njom. Damjan odgovara da je njegov sin jedini razlog zašto je tu i da će spavati pored njega. Danju je miran jer se Konsuelo brine o njemu, ali noću nije jer Estersita uzima tablete i ne veruje joj. Estersita kaže da pije tablete kako se ne bi probudila zbog plača deteta i zato što ne želi da bude nervozna zbog njega tokom dana. Damjan je pita zašto joj ga ne da ako joj to toliko smeta, a ona odgovara da je taj mališan zlata vredan i da ga ne bi izgubila čak ni za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *