Omer - 1. epizoda - Upoznajte Omera i Gamze -zabranjenu ljubav!

Ömer/ Omer

Omer – 1. epizoda – Upoznajte Omera i Gamze -zabranjenu ljubav!

By  | 

Ömer Ademoglu je muzejin u džamiji, gdje njegov otac Resat radi kao imam. Nedavno izgubivši majku, on živi sa ocem Resatom i bakom Nezahat, sa bolom u srcu zbog ovog gubitka. Najmlađi je od troje djece. Njegova starija sestra Nisa, koja mu je bila kao majka, sklopila je brak koji njegov otac i brat Tahir nisu odobrili ni željeli, te je prekinula odnose sa porodicom što je dodatno povrijedilo Omerovu dušu. On pokuša pronaći način da oporavi svoju dušu, ranjenu ovim gubicima, bolom i razočarenjima koje je iskusio u svojoj porodici. Još od djetinjstva ima ogromnu ljubav i strast prema slikanju, čemu se i sada okreće. Ali to neće biti njegova jedina ljubav. Jednog dana se zaljubljuje u Gamze, udovica sa djecom koja je starija od njega. Nailaze na brojne prepreke da bi ova ljubav opstala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *