Opasna ljubav 1 epizoda

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 1 epizoda, Nedžat se vraća u Istanbul!

By  | 

pageOpasna ljubav 1 epizoda

Zulal pleše uz ritam muzike.Majka dolazi i kaže joj da smanji malo,govori joj da on umire i da moraju da jave Nedžatu.Majka zahteva da Zulal piše bratu Nedžatu i obavesti ga da mu otac umire.Zulal odbija.Melek je pita da li su njih dvoje u svadji.
Zulal se prieća trenutaka sa Nedžataom i piše mu mejlom da mu je otac mnogo bolestan i da treba da dodje da ga vidi da se kasnije ne bi kajao što ga nije video poslednji put.Nedžat čita mejl i seća se kako je u snegu poljubio Zulal i ona se naljutila, udarila mu šamar i otišla.

Halil odlazi na aerodrom da pokupi Nedžata. Nedžat dolazi u Istanbul i priseća se kako je Fahrija ( njegovog oca ) ucenjivala žena da ga ostavi (Nedžata). Postavila mu ultimat da bira izmedju nje i njega.Fahrije je odlučio da ga pošalje kod tetke, izabrao je svoju trudnu ženu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nedžat odlazi da poseti oca. Priseća se kako je napustio očevu kuću.On ulazi u kuću i pozdravlja se sa sestrom po ocu. Maćiha je i dalje neprijatna prema njemu i savetuje kćerci da se ne zbližava sa njim, jer je došao čim je čuo da joj otac umire.
Otac govori Nedžatu da njemu sve ostavlja i da je zvao advokata da pripremi dokumenta.On mu kaže da dodje ujutru da potpiše dokumenta.Nedžat kaže da on ne traži ništa.Otac mu kaže da ne radi to jer će onda otići nemirne savesti.Beliks isteruje Nedžata iz sobe.Fahrija govori da mu je hladno.Beliks otvara prozor i uključuje klimu da hladi, kaže da treba da se rashladi malo.Ona zaključava njegovu sobu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *