Oprosti mi od 121 do 128 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 121 do 128 epizode

By  | 

Oprosti mi od 121 do 128 epizode

121 i 122 epizoda

Eylul je ljuta zbog videa koji je snimio Tunč, ali i zbog činjenice da Džunejt ne prestaje razmišljati o Feride. Spremna je čak i otići iz kuće Kozanovih. Zuhre pokušava ubediti sina da zaboravi Feride. Oktaj želi zaprositi Feride i izvodi je na večeru. Kader i Sevgi ne mogu da se pomire sa Baharinim odlaskom, i ne žele sa njom ni da  razgovaraju. Berat je odlučio po svaku cenu da spreči njen odlazak. Pozvaće njenog brata Umuta, koji je na odsluženju vojnog roka, i obavestiti ga o svemu. Kako bi sprečio Kemala da kupi kuću u kojoj je živeo dvadeset godina, Berat će tražiti novac od Osmana Kozana…

 123 i 124 epizoda

Bahar se sprema na put i njena porodica je tužna zbog toga. Berat je ljut i krivi Kemala za Baharin odlazak. Džunejt saznaje da je Oktay doveo nepoznate ljude u njegovu kuću i da su pretili njegovoj majci. Ferida je zaprepašćena Oktayovim postupkom. Slušajući vesti sa radija, Kemal saznaje da je Behar doživela saobraćajnu nesreću… Bahar se oporavlja od nesreće. Namerava ponovo otići, ali njena majka i sestra ne žele to da dozvole. Ni Kemal ne želi da Bahar ode. Iznenada, njen brat Umut dolazi na odsustvo. Kada je saznao da je Bahar otišla, odlučan je da je vrati kući, ali i da se osveti Kemalu, kojeg smatra glavnim krivcem za sve.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *