Oprosti mi od 129 do 134 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 129 do 134 epizode

By  | 

Oprosti mi od 129 do 134 epizode
129 i 130 epizoda

Nakon razgovora sa Beratom, Umut je odlučio da se Bahar mora udati za njega. Kemal pokušava organizovati svoj život sa Handan i odbija Bahar od sebe. Džunejt saznaje da ga je Feride krivo optužila za napad na Oktaja. Osman i Zuhre su uznemireni zbog požara od pre nekoliko godina i sumnjaju da iza toga stoji Feride. Berat nagovara Bahar da se uda za njega, bez obzira što ga ona ne voli. Zbog situacije u kojoj se našla, Bahar pristaje. Nazire je ogorčena zbog Berata. Oktaj je odlučio istražiti detalje o požaru za koji je kriv Osman. Feride i Džunejt u parku pronalaze devojčicu koja je pobegla od kuće.

131 i 132 epizoda

Oktay naređuje Behlulu da sazna ko je zapalio kuću o kojoj se govori u novinama i ko su ljudi koji su u njoj izgoreli. Dok Umut i Berat završavaju sa poslednjim pripremama za venčanje, Handan se boji da će se Kemal ranije vratiti sa poslovnog putovanja. Oktay saznaje da je za podmetanje požara kriv Osman Kozan. Kemal se vraća sa putovanja pre nego se Bahar i Berat venčaju. Handan traži pomoć od Yildiz, jer ne zna kako da mu to saopšti. Sevgi je zabrinuta zbog Nazire koja je već danima potištena. U Baharinoj kući se pripremaju za devojačko veče. Osmah Kozan saznaje za venčanje i srećan je zbog toga.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *