Oprosti mi od 149 do 154 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 149 do 154 epizode

By  | 

Oprosti mi od 149 do 154 epizode

149 i 150 epizoda

Berat povredi Kemala na fudbalskom turniru u naselju. Kader i Tunč su skovali plan kako da odvoje Fermana od Yildiz i kako da Ferman shvati da voli Kader. Izlaze u restoran na ručak, ali se pobrinu da Ferman bude u istom restoranu. Behlulu pozli i Feride i Oktay ga hitno voze u bolnicu. Oktay ponovo koristi Feridinu dobrotu i govori da Behlul ima rak na mozgu. Zlobna Handan govori Kemalu da je Bahar sigurno bila u isto vreme sa obojicom i da se udala na brzinu zato što je već bila trudna. Yildiz donosi fotografije Tunča i Kader. Kemal pita Bahar da li je dete koje nosi njegovo. Berat sanja da Kemal govori Bahar da ostave sve i da idu negde zajedno sa svojom bebom. Džunejt shvata da je Oktay nasilnik i pokvarenjak i da Feride želi da ga se oslobodi. Zato traži način da joj pomogne. Nazire i Sevgi su nestrpljive da saznaju pol deteta koje nosi Bahar. Bušrina mama je bolesna i Bušra dolazi kod Kemala. Shvatajući da ga Feride neće napustiti sve dok mu je prijatelj teško bolestan, Oktay nastavlja sa pričom o skoroj Behlulovoj smrti. Kemal pokušava saznati da li je dete njegovo. Slike Kader i Tunča dolaze do Osmana i on tera Tunča iz kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


151 i 152 epizoda
Kemal misli da je dete njegovo, a ne Beratovo i na silu želi voditi Bahar kod doktora. Osman je Tunča izbacio iz kuće zbog njegove veze sa Kader. Berat otkriva da će se Bahar videti sa Kemalom, i zbog toga dolazi do svađe. Bahar je primorana da mu otkrije pravi razlog njenog sastanka sa Kemalom, što Berata čini veoma besnim. Berat dolazi u Kemalovu kuću i napada ga nožem. U tom trenutku dolaze Handan i Bahar. Bahar je ranjena. Eylul se svađa sa Džunejtom, jer je otkrila da se on potukao sa Oktayem zbog Feride. U svađu se uključuju i ostali ukućani. Po povratku iz bolnice, Bahar govori da je izgubila dete.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *