Oprosti mi od 161 do 166 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 161 do 166 epizode

By  | 

Oprosti mi od 161 do 166 epizode
161 i 162 epiyoda

I Džunejt i Oktay nastavljaju potragu za Feride. Bahar i Kemal počinju raditi kod Oktaya. I Berat dobije novi posao. Eylul govori Tunču da ne odustaje od svoje osvete i da će ih sve uništiti. U kući u kojoj radi, Sevgi optužuju da je ukrala veći deo novca. Džunejt je ušao Feride u trag. Džunejt je optužen da je kidnapovao Feride. Policija pretražuje kuću Kozanovih. Bahar se posebno uređuje za posao, što izaziva sumnju i ljubomoru kod Berata. On želi da upozna njenog šefa, ali Bahar to odbija. Kader priznaje pred prijateljicom da je Sevgi njena majka i da nije ukrala novac za koji je optužuju. Oktay očajnički pokušava pronaći Feride.

163 i 164 epizoda
Bahar i Kemal odlaze u salon da izaberu nameštaj za kupca stana. Istovremeno, u salon dolaze Yildiz i Handan… Džunejt je na tragu Feride, u tome mu pomaže njegov profesor, koji je Feride dovezao u Atešovu kuću. On ga savetuje da voljenu ženu nikad ne prepusti drugom. Osman i Zuhre insistiraju da Džunejt izvede Eylul na večeru i da provedu veče sami. Feride je dobila upalu pluća i Džunejt je neprestano uz nju. Oktay i Bahlul pokušavaju saznati gde se ona krije. Bahar i Kemal shvataju da ne mogu živeti jedno bez drugog i da su njihovi brakovi bili greška.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *