Oprosti mi od 64 do 69 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 64 do 69 epizode

By  | 

Oprosti mi od 64 do 69 epizode
64 i 65 epizoda

Kada sazna da Feride ide u Adanu umesto Ateša, Džunejt odustaje od puta. Feride je razočarana njegovim ponašanjem. Handan primorava Berata da bude uz nju. Sevgi je pozlilo i u životnoj je opasnosti. Džunejt je jako srećan zbog slike koju je dobio na poklon od Eylul. Međutim, Tunc pravi nameštaljku i Džunejt vrlo brzo otkriva ko je zapravo nacrtao njegov portret. Sevgi je u jako teškom stanju. Kemala napadaju zelenaši na ulici, Berat mu pristiže u pomoć. Osman na svaki način pokušava poniziti Feride.

66 i 67 epizoda
Kemal se obračunava sa lihvarima. Džunejt plaća njegov dug, što veoma ljuti Osmana. Bahar i Kader moraju za dva dana naći novac za Sevginu operaciju. Eylul saznaje da Feride živi kod Tunca, o čemu obaveštava Džunejta, zbog čega dolazi do rasprave između Tunca i Džunejta. Bahar pokušava naći novac za Sevginu operaciju. U posljednjem trenutku prihvata Beratovu pomoć. Berat počinje raditi za ljude iz podzemlja. Feride ponovo doživljava neprijatnost u firmi, ovaj put je Ateš spašava.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *