Optužena 1 epizoda

Libanonske serije

Optužena 1 epizoda, Reem odlazi sa drugaricama u Egipat !

By  | 

optuženaOptužena 1 epizoda

Reem šeta i žene je ogovaraju. Pitaju se kako Ibrahim može da je pusti da ide za Egipat.Reem kupuje buket belih ruža, a zatim dolazi da sa Suhom i May prošeta kako bi videle svoje prijatelje pre nego što odu u Egipat. Odlazi kod Najibe sa njima i daje joj buket.

Kasnije u plasteniku, Welid i Reem se raspravljaju zbog Reeminog odlaska u Egipat. Reem govori Welidu kako ga voli puno.I on njoj govori da je puno voli, ali da mu nije drago što ide, jer će ga omaložavati što je poslao ženu da radi.

Reemina majka govori njenom bratu da ode i vidi zašto Reem još uvek nije došla, ali je on ubedjuje da ne treba da se brine za nju jer će se ona snaći.Podseća je da ona uskoro odlazi za Egipat i da zna sama da se stara o sebi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Reem dolazi kod svoje bolesne majke.Majka joj priznaje da ne zna šta će da radi kad joj ona ode za Egipat.Welid ispraća na aerodrom Reem i tužan je zbog njenog odlaska,kaže da bi on trebao da ode u Egipat da radi, a ne ona, ali mu njegova situacija to ne dozvoljava. Reem mu govori da mora da ide zbog svoje bolesne majke,ali će se za 3 godine vratiti i tada će se njih dvoje venčati.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *