Optužena - 11. i 12. epizoda - Reem se udaje za Kamila

Libanonske serije

Optužena – 11. i 12. epizoda – Reem se udaje za Kamila!

By  | 

Optužena – 11. i 12. epizoda – Reem se udaje za Kamila

11: Kamil zove Halida da se raspita šta ima, ovaj veli da nije dobro, Basim , čovjek iz auto salona je umro dana kada je Reem otputovala. Kamil pita zašto mu nije javljeno, ali Halid ga uvjerava da ga je zvao, samo što se nije javljao. Reem zove Halida, veli da je baš o njoj razmišljao. I jedno i drugo su zbunjeni, jedno drugom su u mislima. Kamil zaprosi Reem, ona je bez tekist. On joj kaže da je do sada činio sve za nju beu skrivene namjere. Ona mu vjeruje, smatra ga dbrom osobom. On je uvjerava da će im brak biti formalan, ništa neće biti među njima. Neka raszmisli dobro. Reem informiše Halida. On je iznenađen i pita je da li ona voli Kamila. Ona mu priznaje da ne voli niti želi da se uda, ali osjeća se dužnom jer je Kamil mnogo toga učinio za nju. I ona i Halid su očajni.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *