Lyn pokuša da se ubije, Lejla saznaje istinu o Ešrefu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Libanonske serije

Optužena – od 27. do 29. epizode – Lyn pokuša da se ubije, Lejla saznaje istinu o Ešrefu!

By  | 

5151932015-%d9%85%d8%b3%d9%84%d8%b3%d9%84-%d8%a7%d8%aa%d9%87%d8%a7%d9%85Lyn pokuša da se ubije, Lejla saznaje istinu o Ešrefu

27: Ešref zove Reem, ona se ne želi javiti. Halid je ispituje što je zove njegov otac, a ona veli da će mu kasnije objasniti. On je ljut i zahtjeva odgovor. Reem ga zove da jedu. Suha je zabrinuta za nju. Reem govori Halidu kako je njegov otac tražio da se rastanu i rekao da će je zvati da provjerava. Halid joj ne vjeruje, ali ona ga pita da vjeruje zbog njihove ljubavi. Samer dolazi kod Ešrefa. On je pita da li voli Halida, da li se želi udati za njega. Ona veli da želi. Ešref obećava da će joj pomoći. Reem zove Lejlu da dođe i priznaje joj da mnogo voli Halida i da traži priliku da joj otkrije stvari koje još ne zna. Nakon što joj ispriča istinu o Ešrefu i Ishanu, da su oni glavni u poslu koji navode djevojke na prostituaciju. Lejla ne vjeruje i ode. Reem odlazi u posjetu Ishanu i ponudi mu da bude na njenoj strani, ako želi da ostane živ. Sve je saznala i prijaviće policiji. Neka joj se javi ako pristane. Suha pit Reem zašto to sve radi, ova govori da bi Lejli dokazala Ešrefovu istinu. Reem ga zove i veli da je stigla u Kairo, želi sa njim na večeru.
28: Lejla saopšti ukućanima da im je djed živ, ali da je bolestan i da je u staračkom domu. Reem informiše sestru da ide sa Suhom u Kairo, ali da će se brzo vratiti. Nazove Lejlu i informiše o svojoj večeri sa Ešrefom. Lejla joj ne vjeruje. Reeem i Ešref su u restotanu, ugledaju Same i Suada. Samer zove Halida i govori da je Reem sa njegovim ocem na večeru. On joj ne vjeruje jer misli da je Reem u Liban u. Same mu pošalje sliku kao dokaz. Halid je ljut. Nazove je i pita da upali kameru. Šokiran je kao i Lejla. Lyn nakon svađe sa Halidom i majkom odlazi na krov i baci se. Odvezena je u bolnicu na operaciju. Reem i dalje laže Halida kome je teško jer zna da ga laže.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)
Picture source: ahlamtv.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno