Organizacija 84. i 85. epizoda!

Organizacija - Teşkilat

Organizacija 84. i 85. epizoda!

By  | 

Organizacija 84. i 85. epizoda!

84. epizoda
Ömer bi voleo da otkriju ocu Neslihan,da je kolovođa Neslihanin otac. Bilo je očito da će ministrova kći biti oteta, nije joj bilo ugodno, jasno su dali do znanja da devojci treba telohranitelj.

To se ne bi dogodilo s jednom osobom. Nadamo se da Korkut neće imati problema sa devojkom koju je spasio. Neće Korkut ništa izigravati s društvom. Ekipa nailazi na super organizaciju i nastavlja put punom parom.

85. epizoda
Kada je Sena otišla u kuću gospođe Sacide, prvo što je pogledala bila je fotografija Ömera i njegovog brata. Otišao je od kuće kako bi kontaktirao Korkuta i dešifrovao tim. Na neki način, upao je u zamku pružajući istu pomoć Korkut Seni kao Serdar Ceren.

Iako je Neslihan pametna žena, ona se stalno ponaša u skladu s umovima drugih i igre se postavljaju pomoću njenog uma. Ovakva situacija samo o njoj govori kao o vrednoj i hrabroj ženi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *