Osnivač Osman 3. epizoda! Bala Hatun je oteta!

Osnivač Osman - Kurulus Osman

Osnivač Osman 3. epizoda! Bala Hatun je oteta!

By  | 

Osnivač Osman 3. epizoda! Bala Hatun je oteta!
Kalanos sumnja da Sofija, osim što je učesnica u ubistvu koje je on počinio, ima još neke tajne, te počinje da je prati. Lalanos saznaje istinu koja mu se ni najmanje ne dopadne, a koju mu govori sveštenik Yanes. Sofija govori Kalanosu da iz mržnje prema turcima ona je žena koja je do kraja odana Yanesu.Yanes mu nudi da im se pridruži i da se sa njima do zadnje kapi krvi bori protiv turaka. Kalanos pristaje da im se pridruži.

Osman od Bala Hatun dobija konja, a on joj se zaklinje da će joj dovesti Aladžu.Osman se vraća, zaseda sa begovima i kaže da danas moraju da donesu samo jednu odluku.Osman kaže da će tu odluku doneti Dundar beg.Osman predlaže rat, jer smatra da ljudi koji su digli ruku na svog čoveka, spremni su na sve. Gaovori da begovi trebaju sada doneti odluku rat ili mir. Begovi se slože da je rat jedino rešenje.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *