Ozan ne može da svedoči protiv sopstvene majke!

Turske Serije

Paramparca 66 epizoda prvi deo,Ozan ne može da svedoči protiv sopstvene majke!

By  | 

pageOzan ne može da svedoči protiv sopstvene majke!

Dilaru policija dovodi na sudjenje.Poziva se svedok Ozan Gurpinar.Ozan je prikazan ispred suda kako se dvoumi da li da da svoju izjavu.Ozana savladaju emocije i ne može da svedoči protiv sopstvene majke, napušta policijsku stanicu.Sudija govori da pošto svedok nije došao na sudjenje biće pozvan na sledeće sudjenje.On kaže da je kazna za osumnjičenu teška i da će zbog toga biti u pritvoru do sledećeg sudjenja.

Džihan govori Jildrimu da su deca mnogo tužna i da izvadi Dilaru iz zatvora što pre.Jildrime kaže da je teško što je Ozan svedočio protiv Dilare.Džihan je ljut i kaže da je Ozan ovog puta preterao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ozkan je uz Džansu ispred policijske stanice i teši je. Hazal je ljuta i pita ga šta će tu kad on nije član njihove porodice.Džansu je podseća da je Ozkan njen otac.Džihan ih pita da li se i tu svadjaju i kaže Jildrime da devojke odvede kući.

Harun zove Čataja kako bi našao bolnicu u koju se nalazi Džandan.Rahmi odlazi kod čoveka koga je unajmio ( Selo ) i ljut je što je zbog njega njegova snaja u zatvoru.Rahmi mu kaže da počisti nered koji je napravio.Selo preti Rahmiju.Rahmi odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *