Paramparca 87 epizoda 1. deo,Džihan obaveštava Haruna da Ozan zna istinu!

Turske Serije

Paramparca 87 epizoda 1. deo,Džihan obaveštava Haruna da Ozan zna istinu!

By  | 

Paramparca 87 epizoda 1. deo,Džihan obaveštava Haruna da Ozan zna istinu!

Dilaru udara autobus.Putnici izlaze iz autobusa I jedan od njih poziva hitnu pomoć.Jedan čovek koristi gužvu I uzima Dilarinu tašnu.Damir pokušava od Selme da sazna šta radi u Istanbulu.Ona mu kaže da radi u jednoj maloj firmi I da nakon onoga što je Harun učinio više se nigde ne potpisuje.On pokušava da sazna da li se ona vidja sa Harunom.Selma na fin način kaže da ako zna gde je Hatrun kaže joj, jer će ga lično ona upropastiti.Damir joj kaže da ne brine I da će se Zoran osvetiti I za nju.Damir, nakon što se Selma udalji, nalazi tablu sa informacijama o Harunu, Zoranu I Džihanu I slika ih telefonom.

Selma zove Džihana I govori mu o Damirovoj poseti.Rahmi dolazi kod Džihana, govori mu da je Ozan napustio kuću I pita ga da li da idu u bolnicu ili u policiju.Pita ga gde da ga traže.Džihan ga pita da li je Harun dolazio I rekao da mu je otac.Rahmi je iznenadjen, a njegovo iznenadjenje je još veće kad sazna da je Džihan to znao I pre nego što je oženio Dilaru.Rahmi mu priznaje da je Ozan prisluškivao Harunov telefon.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *