Vir misleći da je Nena mrtva priznaje da su poruke lažne i da ih je on slao!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (54. ep.) 19.01.2017. – Vir misleći da je Nena mrtva priznaje da su poruke lažne i da ih je on slao!

By  | 

Vir misleći da je Nena mrtva priznaje da su poruke lažne i da ih je on slao!

Prevod: Anabela. Hvala. 🙂

Epizoda počinje sa Čančal koja grli Rađiva, i zahvali se Bogu što se on vratio. On govori da će za krađu platiti tako što će otići u zatvor, ali zahvalno se vratio. Čančal govori da joj nedostaje novac i šoping. Nena dođe i zadirkuje ih. Pita Rađiva da se zahvali Ragavu, pošto ga je oslobodio iz zatvora. Nena doda: “Borila sam se protiv porodice. Lagao si mi, kako si mogao? Nisi pomislio na rezultat, a sada, vidi, ne osećaš krivicu.” On je pita da mu ne pametuje sada, Merini su takođe lopovi. Čančal se složi sa njim, svašta su uradili, i njima sada treba nadoknada. Nena se obrati Čančal: “Tvoja je obaveza da ga odvratiš od nedela, a ti ga podržavaš u tome.” Rađiv vređa Nenu. I Čančal je takođe grdi. Rađiv izbaci Nenu iz sobe i zatvori vrata. Nena plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dadi: “Ne znam koje zle oči su izbaksuzirale moju porodicu.” Ona ne uzima lekove. Suda i Pem dođu. Dok Suda puni uši Dadi protiv Nene, Pem promeni pilule. Suda se pretvara da je zabrinuta: “Brinemo za Vas… Da li je Vama Nena sve?”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *