Pinjara Khubsurti Ka od 203. do 206. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 203. do 206. epizode

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 203. do 206. epizode
Omkar pobegne kako bi pronašao otetu Majuru i sudija ga zbog toga osudi na doživotnu robiju.
Omkar uspe da locira Majuru uz pomoć broja sa koga su zvali da traže otkup. Majura uspe da pobegne otmičarima. Omkar je pronađe i pretuče otmičare koji su jurili za Majurom. On kaže Majuri da će se predati policiji sad kad ju je našao. Ragav naredi da se Omkar smakne čim ga budu ugledali, imaju izgovor jer je on sad begunac. Zato je i oteo Majuru, da bi Omkar upao u zamku i pobegao pred saslušanje.
Majura i Omkar provode trenutke zajedno i on joj izjavljuje ljubav. Međutim, policija ih pronalazi. Omkar izjavi da će se predati, ali Pandej puca u njega. Ragav izigrava heroja, baca se pred Omkara i prima metak umesto njega. Tim činom ponovo zadobije Majurino poverenje, ali samo na kratko jer ona ubrzo shvati da Ragav stoji iza njene otmice kada čuje zvuk njegovog sata na ruci (taj zvuk je čula i dok je bila oteta jer je Ragav bio tamo). Omkar je uveren da je sve samo Ragavov trik. Majura se pretvara da veruje Ragavu i on biva vraćen da ponovo radi na Omkarevom slučaju. Sudija je pristao da odredi neki drugi dan za Omkarevo saslušanje i želi konkretne dokaze njegove nevinosti. Na suđenju se pojavljuje Manđiri sa dokazom da na snimku (gde Omkar vuče neki džak) nije Omkar i da je to vešta montaža. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *