Pinjara Khubsurti Ka od 207. do 210. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 207. do 210. epizode

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 207. do 210. epizode
Omkar i Majura direktno optuže Ragava da je pokušao da ubije Omkara i da mu smešta sve vreme. Ragav se i dalje pretvara da je nedužan i tobož je uvređen. Ponovo odustaje od Omkarevog slučaja. Kasnije prima poziv od misteriozne žene koja se ljuti na njega što mu je plan omanuo. Majura planira da istraži ko je misteriozna žena koju je Ragav pomenuo u pripitom stanju. Omkar biva pušten uz kauciju, ali mora da nosi nanogicu i bude u kućnom pritvoru. Majura prati Ragava koji odlazi da se nađe sa misterioznom ženom. Misteriozna žena je, naravno, Višaka, ali Majura ne uspe da je vidi. Ona se suoči sa Ragavom koji ima novi izgovor – kobajagi je došao tu da razgovara sa nekim bračnim parom koje bi podmitio da lažu da su bili sa Omkarem kad se desilo Višakino ubistvo. To je jedini način da Omkar dobije alibi i bude pušten na slobodu. Majura izjavi da im ne treba takva pomoć. Ona na tom mestu nađe delić neke narukvice i reši da sazna čija je. Višaka je petljala oko kočnica na Majurinim kolima. Omkar se čuje sa Majurom i zabrine sa kad čuje da su im kočnice otkazale. Odmah odlazi da pronađe Majuru i Sanđeja koji je pošao sa njom. Majura i Sanđej su dobro, ali policija dolazi po Omkara jer je izašao iz kuće iako je u kućnom pritvoru. Ragav dolazi tu i opet se pravi fin, te kaže Pandeju da pusti Omkara, te da Majura govori istinu kad kaže da je Omkar izašao da im pomogne, a ne da pobegne. Majura i Omkar mu i dalje ne veruju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *