Pinjara Khubsurti Ka od 211. do 215. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 211. do 215. epizode – Višaka ubije Majuru i Omkara!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 211. do 215. epizode
Majura pođe sa Megom da predaju dokaze protiv Ragava policiji.
Omkar nailazi na Višakinu sliku i shvata da onaj deo narukvice koju je našla Majura pripada njoj.
Majura i Mega se pomire – Mega obeća da će biti najbolja sestra na svetu.
Omkar u besnu šutne nogom o kauč i nanogica mu spadne. Ukapiraju da ona još uvek radi kao da je sve u redu. Omkar iskoristi priliku da pođe na mesto na kom je Majura našla onaj delić narukvice. On se pretvara da priča sa Megom i kaže joj da ide da vidi kakav su to dokaz dobavili ovi iz odeljenja za kriminalistiku. Ragav to sluša i odlazi da proveri o čemu se radi.
Majura je saznala Ragavovu adresu i odlazi tamo. Zgrane se kad po kući ugleda svoje fotografije.
Omkar sazna da je Višaka živa. Ragav je ukapirao da je Majura kod njega i odlazi tamo. Majura ga grdi. On joj priznaje da je odavno zaljubljen u nju, još iz školskih dana i da ju je stalno pratio, ali ona nije primećivala dečka poput njega. Ne namerava da je sada pusti. Nije ga briga što je udata i ima ćerku. Majura mu preti i govori da pripada samo Omkaru. Ragav joj govori protiv Omkara i dodaje da ga uskoro više neće biti. Zaključa je u sobu.
Mega govori Omkaru da je odvezla Majuru u Ragavovo naselje i da je pošla da preda dokaze, kad ju je neko napao, oteo joj telefon i izbrisao dokaze. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *