Pinjara Khubsurti Ka od 216. do 220. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 216. do 220. epizode – Majura i Omkar ponovo rođeni!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 216. do 220. epizode – Majura i Omkar ponovo rođeni!
Majura i Omkar su ponovo rođeni. Majura se sada zove Majura Gosvami, a Omkar je Omkar Vašišt. Majura je rođena u imućnoj porodici, ali nema majku, jer je umrla na porođaju, dok je Omkar rođen u siromašnoj porodici i nema oca. Omkaru je majka sve na svetu i jako je poštuje. Čestit je i vredan mladić koji je dobio stipendiju i kreće u Bopal na koledž. On spasi neku devojku od drskih mladića. Sa druge strane, Majura se ponaša kao razmašena bogatašica. Svesna je svog izgleda i lepote i uživa u tome. Otac joj je poznati političar koji joj kupuje vredne poklone, ali nikad nema vremena za nju. Nju to posebno pogađa. Ima starijeg brata – Sačina. I Omkar i Majura proživljavaju flešbekove iz prošlosti u svojim snovima i imaju posebne belege.
Sticajem okolnosti, Majura udari kolima (otkazale su joj kočnice) Omkara koji je na bicikli. Omkar je dobro, ali mu je bicikl oštećen. Majura se svađa sa njim jer su joj kola očešana. Vređa ga. Majurine prijateljice komentarišu kako je to prvi put da neki mladić ne uzdiše i ne balavi za Majurom. Omkar ne da na sebe i traži odštetu za svoj bicikl. Majura mu baci novac u lice i kaže mu da ga pokupi. Omkar šutne gumu njenog auta jer je i ona šutnula njegov bicikl. Pokupi novac i vrati joj ga rekavši da treba taj novac da poštuje jer joj ga je sudbina dodelila. Potom ode odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *