Pinjara Khubsurti Ka od 226. do 230. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 226. do 230. epizode

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 226. do 230. epizode
Majura likuje, ali ubrzo detektor zapišti i kad ona prođe kroz njega. Ona se buni da je pokvaren i da ona ništa nije ukrala. Pobogu, pazarila je tu i ostavila silan novac. Menadžer prodavnice reši da je pusti, ali se Omkar pobuni i traži i da se Majura pretrese, inače će on lično da zove policiju. Zašto pravila važe samo za siromašne? Kod Majure pronalaze naočare koje nije platila. Te naočare joj je podmetnuo Omkar i sad su kvit. Majurine drugarice se stide i napuštaju je. Omkar daje menadžeru dve opcije: ili će pustiti njega i Nenu da idu, ili će pustiti snimke sa nadzorne kamere da se vidi ko je kome podmetnuo naočare. Majura da znak menadžeru da pusti Omkara i Nenu, svesna da bi na kraju ona mogla izvući debelji kraj. Omkar drži Majuri bukvicu o tome kako pravi prijatelji ne napuštaju one u nevolji. Njene prijateljice su nju napustile, dok su on i Nena ostali jedno uz drugo. Majura je rešena da zavede Omkara i da mu onda okrutno slomi srce jer želi osvetu.
Organizuje se zabava za učesnike takmičenja u mačevanju. Majura i Išan planiraju da na toj zabavi ponize Omkara. Oni se dogovore da isceniraju napad na Majuru.
Na zabavi, Omkar se priseća kako je u prošlom životu plesao sa Majurom i zapleše sa njom. Kasnije, Majuru napadnu banditi. Išan se pita šta se dešava, banditi koje je on angažovao za lažni napad na Majuru nisu došli. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *