Pinjara Khubsurti Ka od 241. do 245. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 241. do 245. epizode

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 241. do 245. epizode
Višaka ponovo dođe kod Majure kući i ovaj put se njih dve “upoznaju”. Višaka je zapanjena, ispituje je. Majura se pravi da se ničega ne seća i pravi se fina. Njen otac je zadovoljan njenim ponašanjem. Bela i dalje motri na nju, ali je Majura nadmudri i zaključa u ostavu. Ona potom ode u policijsku stanicu i izjavi da je Omkar nedužan. Inspektor ipak odbije da pusti Omkara. Majura se obrati medijima i sve im ispriča – da je u stvari njen otac kriv i da smešta Omkaru jer ovaj hoće da spreči izgradnju fabrike. Boriće se zajedno protiv bilo koga ko želi da naudi siromašnima, makar to bila njena porodica lično. Sačin i Maheš to gledaju i šokirani su. Višaka se šokira kad ode pred stanicu i ugleda Omkara. Ona na osnovu Majurine izjave sumnja da da se ona prisetila svog prošlog života. Omkareva majka odvodi Omkara odatle.
Kasnije, Omkarevu majku udari biciklista. Višaka joj pomogne i odvede je kući. Šokira se kad sazna da je ona Omkareva majka i kad vidi Omkara. Nena govori Omkaru da je nju videla na mestu gde hoće da izgrade fabriku. Višaka se vadi da je ona samo mali ulagač, te da će razgovarati sa Majurinim ocem jer je navodno životna sredina najbinija. Lakne joj kad shvati da se on ničega ne seća. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *