Pinjara Khubsurti Ka od 246. do 250. epizode - KRAJ SERIJE!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 246. do 250. epizode – KRAJ SERIJE!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 246. do 250. epizode – KRAJ SERIJE!
Nenin brat je došao baš iz Đabalpura i on kaže Omkaru kako mu je poznat, kao da je tamo video njegovu sliku. Omkar to i pesmu Narmada reci shvati kao znak da treba da proveri ko je, te na krevetu ostavi poruku da mu je žao, ali da ne može da uništi dva života. Mora da otkrije istinu o sebi. On odlazi u Đabalpur. Tamo se seti svega. Višaku obaveštavaju da je Omkar u Đabalpuru i ona naredi da se on ubije. Neki ljudi prepoznaju Omkara koji se onesvestio. Reše da mu pomognu. Majura se isto onesvesti. Kad dođe sebi, sazna od Omkareve majke da je Omkar otišao i napustio svoje venčanje. Višaka joj otme telefon i otkrije joj da je Omkar otišao u Đabalpur, ali da se odatle neće vratiti živ. Prošli put ih je ubila zajedno, a ovaj put će odvojeno.
Nenina majka je ljuta na Omkara, ali ga Nena brani i govori da je pristao da je oženi jer su one navalile na njega. Moli se za njegovu bezbednost.
Omkar se osvesti i žao mu je što nije verovao Majuri. Reši da požuri i spasi je od Višake. Kazniće Višaku. Pokuša da je nazove ali uzalud. Međutim, Majurina dadilja uspe da joj vrati telefon. Ona i Omkar se napokon čuju. Ona ga upozori na Višakine ljude.
Višaka želi da se venčanje ubrza. Ubedi Maheša i kaže mu da će poslati Majuru i Išana u London posle svadbe. Tamo će ona da zabravi na Omkara. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno