Pinjara Khubsurti Ka od 246. do 250. epizode - KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 246. do 250. epizode – KRAJ SERIJE!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 246. do 250. epizode – KRAJ SERIJE!
Nenin brat je došao baš iz Đabalpura i on kaže Omkaru kako mu je poznat, kao da je tamo video njegovu sliku. Omkar to i pesmu Narmada reci shvati kao znak da treba da proveri ko je, te na krevetu ostavi poruku da mu je žao, ali da ne može da uništi dva života. Mora da otkrije istinu o sebi. On odlazi u Đabalpur. Tamo se seti svega. Višaku obaveštavaju da je Omkar u Đabalpuru i ona naredi da se on ubije. Neki ljudi prepoznaju Omkara koji se onesvestio. Reše da mu pomognu. Majura se isto onesvesti. Kad dođe sebi, sazna od Omkareve majke da je Omkar otišao i napustio svoje venčanje. Višaka joj otme telefon i otkrije joj da je Omkar otišao u Đabalpur, ali da se odatle neće vratiti živ. Prošli put ih je ubila zajedno, a ovaj put će odvojeno.
Nenina majka je ljuta na Omkara, ali ga Nena brani i govori da je pristao da je oženi jer su one navalile na njega. Moli se za njegovu bezbednost.
Omkar se osvesti i žao mu je što nije verovao Majuri. Reši da požuri i spasi je od Višake. Kazniće Višaku. Pokuša da je nazove ali uzalud. Međutim, Majurina dadilja uspe da joj vrati telefon. Ona i Omkar se napokon čuju. Ona ga upozori na Višakine ljude.
Višaka želi da se venčanje ubrza. Ubedi Maheša i kaže mu da će poslati Majuru i Išana u London posle svadbe. Tamo će ona da zabravi na Omkara. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *