Mo-yeon izabere probodenog radnika, menadžer Go umire

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 7. epizoda – 2. dio – Mo-yeon izabere probodenog radnika, menadžer Go umire!

By  | 

Mo-yeon izabere probodenog radnika, menadžer Go umire

Young-soo pokušava da ubjedi Shi-jina da mu pomogne da dođe do kancelarije, tvrdeći da su papiri koji su tamo previše važni da budu iugubljeni. Shi-jin ga samo pogleda i počne pričati kao patriota, njihova zemlja stavlja živote ljudi na prvo mjesto. Kao vojniku, nijedan papir mu nije važniji od spašavanja života.
Doda mu lopatu i govori mu da se baci na posao, ako su mu papiri tako važni. Youing-soo veli da je pogriješio, ali baš kada se umalo poruku, uruši se dio iznad njih i Shi-jin zaštiti Young-sooa. Žica pada i Shi-jin upuaca blok betona da je pomjeri od metala, da zaustavi varnice. Doziva pomoć i odšeta od Young-sooa, krvari.
Menadžer Go shvata da ne mogu da spase i njega i radnika i govori Mo-yeon da spasi radnika. On je već odgojio djecu, ali mlađi momak ima troje djece. Zna šta ovo znači za njegovo preživanjanje, ali Mo-yeon obećava da će učiniti sve da i njemu pomogne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ye-hwa je kreativvna nudeći novinarima interjvu sa osoobom koju žele u zamjenu da doniraju krv. Oni svi žele da intervjuišu Daniela, jer on ima iskustva sa katastrofama, ali on nije bio ponuđen i ona mrmlja zbog njihove tvrdoglavosti.
Dae-young ulazi u urušenu zgradu i iako je opreznam, uruši se krov. Iako je još operacijs u toku, Myung-joo čuje šta se događa preko Ki-bumovog voki-tokija. Ali uspije da se smiri, zaustavi Ki-buma da požuri tamo i nastavlja operisati. Posle nekoliko sekundi, Dae- young informiše da je pao u pijesak i da je nepovrijeđen.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *