Porodica mog oca 40. epizoda!Mert pruža Kadiru podršku!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 40. epizoda!Mert pruža Kadiru podršku!

By  | 

Porodica mog oca 40. epizoda!Mert pruža Kadiru podršku!

Nilgun odlazi kod advokata I saznaje da se advokat ne bavi Kemalovim slučajem jer za to nije ovlašćen I jer mu je Madjide oduzela sve papire potrebne za dokumentaciju.On joj kaže I da situaciju komplikuju veliki Kemalovi dugovi.Savetuje je da nadje nekog dobrog advokata jer im on ne može pomoći.

Ibo preti Ozani I uzima mu telefon kako bi obrisao snimak, kaže mu da se drži podalje od Ćićek.Mert, Ćićek I Suzan ručaju sa Madjide.Ćićek je tužna jer je Hasret dobila otkaz.Mert kaže da je I Kadir dobio otkaz I sumnja da je to slučajnost.On otvoreno pita Madjide da li je ona odgovorna za Kadirov otkaz.Madjide kaže da ne može da dozvoli da se on dočepa njihovog bogatstva.Mert se priseća kako ga Kadir nije ostavio, rekavši mu da on ne ostavlja svog brata I pitao ga da li bi on učinio isto.Mert zove Kadira da se nadju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kadir I Mert bratski razgovaraju, a zatim Mert odvozi Kadira do ispred kuće.Tamo zatiču Edje sa namirnicama.Oboje su iznenadjeni.Edje govori Kadiru da je čula da je dobio otkaz, pa je došla da mu pruži podršku.Mert ljut odlazi.Kadir govori Edje da bi bilo lepo da ode.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *