Pretto vidi Mahindera kako razgovara sa Kinnara (Sayom)!

Indijske Serije

Shakti ( 69. ep. ),30.08.2016,Pretto vidi Mahindera kako razgovara sa Kinnara (Sayom)!

By  | 

14383286_1117302164983705_36778676_n

Pretto vidi Mahindera kako razgovara sa Kinnara (Sayom)!

Еpizoda počinje kako Paretto dolazi do Somijine sobe i traži bluzu.Somia dolazi sa istom bluzom.Preeto je šokirana, pita je zbog čega misli da je Harman sinoć nije ni dodirnuo.Somija ćuti.Pretto je pita da li joj je potrebna pomoć da otkopča bluzu.Somija kaže da jje pokušala da je otkopča, ali nije uspela.Pretto je pita zar se ništa nije desilo izmedju nje i Harmana.Somija je uplašena.Pretto joj kaže da se šali i da mora da kaže Harmanu da joj pomogne da otkopča bluzu.Somija kaže da je spavao kad je došla u sobu i da nije htela da ga budi da se ne bi naljutio.Pretto joj kaže da se prommeni i razmišlja da je Raavo u pravu da nešto izmedju njih dvoje nije u redu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahinder dobija poziv od Pandita koji mu kaže da je mahurat za 5 dana. On kaže Nimmi da pripremi aražmane i kaže da je to Somijin 20 dan, oseća olakšanje.On govori Bebe da ne obavesti nikoga o tome.Surbhi dolazi kući i šokirana je kad sazna za dan svog venčanja.Surbhi kaže da je išla u hram zbog Somije.Mahinder je ljut i kaže da se brak i sklapa zbog Somije.

Pretto razmišlja da Somiijina majka nije dozvoljavala Somiji da bude prvih par dana intimna sa Harmanom, da je Harman u početku voleo i zvao Gulabo, a sada odbija da jede hranu koju mu ona servira.Pretto pita Harmana da li je srećan.Harman kaže da jeste.Ona mu kaže da zna da on mnogo voli Somiju i pita ga da li ona voli njega.On je ubedjue da je sve u redu izmedju njih dvoje.
Nastavak na sledećoj strani

14389683_1117301461650442_1324770515_n

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *