Pretto želi da ošamari Somiju!

Indijske Serije

Shakti ( 93. ep. ),29.09.2016.,Pretto želi da ošamari Somiju!

By  | 

maxresdefaultPretto želi da ošamari Somiju!

Epizoda počinje kako se Pretto javlja na Harmanov telefon.Oana je šokirana kad čuje Somiju koja govori Harmanu da dodje i da je odvede jer se ne uklapa u svet kinnara.Ona govori svoju lokaciju.Pretto prekida poziv.Razmišlja da je dobro što se Harman nije javio, briše broj.Saya i Guru Ma odlaze u kupovinu sa Tarranu.Saya gleda stvari.Guru Ma pita da li je Somija sa Karrenom.Saya kaže da jeste.One zatim vide Kareenu.Traže svuda Somiju.Somija ih vidi kako dolaze i spušta tel.Surbhi isključuje svoj tel. kako je Harrmman ne bi zvao.Somija izlazi iz telefonske govornice.Saya i ostali je vide ispred iste.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harak pita Preeto gde ide.Pretto mu kaže da ide da Somiju nauči lekciju.Kinnare pitaju Somiju šta radi sama.Guru Ma je to takodje pita.Kareena dolazi i opravdava Somiju kako je poslala tu u kupovinu, a zatim je odvodi sa sobom.Kareena kaže Somiji da ne govori uvek istinu.

Mahinder se vraća kući pevajući i igrajući.On govori Beeji da je ugovorio datum Surbhinog venčanja.Surbhi dolazi i viče na njega što donosi odluke u njeno ime.

Pretto dolazi u kući Guru Ma i pita Somiju kako se usudjuje da zove Harmana.Ona je pita zar nije tu pronašla mir i pita je zbog čega i dalje juri njenog sia i uništava mu život.Somija je šokirana.Preeto joj kaže da su ti ljudi njena porodica i njen dom i kaže joj da da ostavi njenog sina i njihov svet.Ona zadirkuje kinare što nisu u staju da se pobrinu za jednog kinnara.Ona pita kinare koliko novca traže da drže tu nepovoljnu devojku dalje od njene porodice.Saya viče na Pretto, govori joj da su oe nekompletne jer je Bog tako hteo i da ako joj to smeta ode i razgovara o tome sa Bogom lično.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *