Prevara 11. i 12. epizoda!

Prevara / Sve o braku / Evlilik Hakkında Her Şey

Prevara 11. i 12. epizoda!

By  | 

Prevara 11. i 12. epizoda!

11. epizoda

Azra i Jildirim pokušavaju da pronađu izlaz za Melisu, koju su Koraj i Neiran saterali u ćošak! Ural i Sanem su u napetoj situaciji, a dolaskom rezultata DNK testa situacija se još više zahuktava.

Guneš i Jalin su odredili datum venčanja,pa je odlučeno da se organizuje sastanak dve porodice. Na ovoj večeri će se desiti neočekivani događaji za ove porodice koje su se prvi put srele nakon veridbe.

12. epizoda

Azra je odlučna da pronađe dadilju koja će biti ključni svedok u Melisinom slučaju. Ona moli Sanem da joj pomogne. Ural, nakon svog čina, podlegavši gnjevu zbog rezultata DNK testa, namjerava da pobošlja odnose i sa Sanem i sa Alinom.

Čolpan pokušava da se navikne na novu kancelariju. Ona takodje počinje da traži asistenta. Odnos Nejran i Sergena razvija se veoma zanimljivo.

Ovo zbližavanje može biti veoma opasno za brakorazvodni slučaj Melisa i Koraja. Nejran i Koraj odbili su pakt koji su ponudili Azri i Ildrimu.Azra i Ildrim su saterani u ćošak i potrebno im je čudo da bi dobili Melisin slučaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Prevara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *