Prognani Seit i Šura 10 epizoda - Turske-Serije.Net

Prognani Sejt i Šura

Prognani Seit i Šura 10 epizoda

By  | 

Prognani Seit i Šura 10 epizoda
Sura kaze da je mesto iz koje je Sejit lepo i da tu ljudi tesko stare. Sejit donosi odluku da Sura upozna njegovu porodicu. Tatija u zadnje vreme lose se oseca.Dzelil se brine za njeno zdravlje.Sejit odlazi na imanje kako bi Suru upoznao sa svojom porodicom.Brat Osman je srecan i saopstava ocu da je doso Sejita.Sura je potistena jer joj nedostaje Tina.Zeli da je Tina pored nje i da uzivaju u zajednickoj sreci.

Majka je presrecna sto vidi zivog i zdravog Sejita.Ima predosecaj da on nije dosao sam.Tatijino zdravstveno stanje se pogorsava . Ima bolove, krvari i plasi se da ne izgubi bebu.Dzelil odlazi po doktora a Sura je tesi da se bebi nece nista dogoditi.Moli je da se drzi i da ne posustaje. Sura izlazi napolje da vidi dal ide Dzelil.Umesto njega vidi Petra. Sledi srdacan pozdrav i Petro obecava da ce uvek biti uz nju.

Sejit stize na imanje i obavestava oca da nije dosao sam.Kaze da je sa sobom poveo i Suru.Kazu da je ona po nacionalnosti Ruskinja i priznaje da se oni mnogo vole.Otac je mnogo ljut zbog toga ne zeli da mu sin dovodi u kucu Ruskinju kao ljubavnicu i kaže da njegov sin mora ozeniti Turkinju.Sejit je uvredjen ovim recima, smatra da ljubav ne poznaje nacijonalnosti i kaze da ne moze dozvoliti da neko govori ruzno o Suri.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *