Prognani Seit i Šura 18 epizoda - Turske-Serije.Net

Prognani Sejt i Šura

Prognani Seit i Šura 18 epizoda

By  | 

Prognani Seit i Šura 18 epizoda
Sura i Petro izlaze napolju na cist vazduh.Barunica Lola daje predlog Sejitu i Suri da se presele u njihovu kucu.Taj predlog oni ne prihvataju.Jusuf odlazi kod svoje prijateljice.Pita je o njenom zdravlju,ona odgovara da joj je sada mnogo bolje,on je zbog toga srecan i kaze da se ozdravljenje vidi na njoj.Nastavlja se rodjendansko slavlje i komandant duva svecice.Dzelil kaze komandantu da su morali napustiti svoju zemlju jer tamo nije imalo uslova za dalji opstanak.

Komandant je ovim recima uvredjen i kaze da Dzelilov ostanak u ovoj zemlji zavisice samo od njega.I Sejit je ljut na Dzelila zbog njegovog ponasanja prema komandantu. Moli ga da se sabere.Komandant iskazuje ljutnju i na druge ljude.Sura vidi preveliku strogost u ponasanju komandanta i kaze da bol drugih ljudi njega nece uciniti odvaznijim i hrabrijim.Sejit je jos uvek ljut na Dzelila i kaze da zeli da ga vidi onakvog kako ga zna od ranije a ne ovako slomljenog bez volje sa zivotom.

Sa bolom u srcu i suzama u ocima Sejit kaze da nece moci da zaboravi njihovu tuznu proslost, ali da mora i dalje da zivi.Zatim Dzelila prati do svoje sobe a potom i on odlazi u svoju sobu.Sura pita Sejita da li je ljut na nju.On odgovara da nije.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *