Prognani Seit i Šura 8 epizoda - Turske-Serije.Net

Prognani Sejt i Šura

Prognani Seit i Šura 8 epizoda

By  | 

Prognani Seit i Šura 8 epizoda
Sejtova porodica dobija pismo od njega. Majka je presrecna zbog toga, ali otac je zamisljen. Sejit sa Dzelilom i Tatijom stize u Surinu kucu, tamo nalazi na pustos i prazninu u trenucima bola i ocaja u Sejtove misli vraca se njegov poslednji sastanak sa Surom.Dzelil i Tatija srecu se sa Surom. Ona je prijatno iznenadjena sto se srece sa svojom prijateljicom Tatijom.Sejit se srece sa Surom. Kaze da je video njenu kucu u losem stanju i mislio da i nju nece nikad vise nece videti. Na vratima sobe pojavljuje se tetka. Sura je srecna sto je Sejit ziv.Sejit pita Surinu majku dal daje pristanak da se on ozeni njenom cerkom. Kaze da ce Sura biti sa njim dok bude ziv.Surina majka odgovara da ne zeli da da cerku u nepoznato, zeli da se bolje upoznaju i tek tad ce moci da govore o vencanju.

Sura je tuzna zbog negativnog odgovora svoje majke. Sejit shvata ozbiljnost situacije u kojoj se nalaze i kaze da se ne moze protivoti odluci njene porodice.Voz dolazi.Sura moli Sejita da i on podje sa njom. On to ne prihvata, ali joj daje obecanje da ce doci po nju za dva meseca.Voz krece.Sura gleda na prozor.U jednom trenutku iskace iz voze i odlazi u Sejtov zagrljaj.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *