Prognani Sejt i Šura 1 epizoda - Turske-Serije.Net

Prognani Sejt i Šura

Prognani Sejt i Šura 1 epizoda

By  | 

Prognani Sejt i Šura 1 epizoda
Sejit naredjuje da niko ne puca dok njegov drug smatra da ce tako upasti u zamku. On prekoracuje naredjenje i puca,ubija njihovog vojnika. Sejit sa drugom odlazi kod supruge ubijenog vojnika. Daje joj ohrabrenje i obecava da ce joj se naci kad zatreba.

Ona mu duboko zahvaljuje i kaze da ce se moliti za njegovo zdravlje i zdravlje njegove porodice. Otac zeli da se njegova cerka Sura lepo provede na bal. Na bal odlazi Isejit, svi su odusevljeni njegovim prisustvom. Sejit obecava njegovim drugovima po oruziju da ce ih odvesti na krin i upoznati sa svojima. I Sura sa sestrom Tihom i ocem odlazi na bal. Sejtovi drugovi izazivaju Sejta da poljubi prvu neudatu devojku koja udje na bal.

Na vratima dvorane ulazi Sura, Sejitove oci su uprte u nju. Iako je ocaran njenom lepotom smatra da je suvise mlada za ovu igru i odustaje od opklade. Sejit bira drugu devojku za ples. Sura razgovara sa sestrom Tihom, postavlja joj pitanja o ljubavnim osecanjima, ali ne dobija odgovore. Tiha smatra da njena sestra Sura nije vise dete i da treba zrelo da se ponasa.

Sejit odlazi na Krin kod svojih, sa sobom vodi i svoje drugove po oruzju. Surin otac je bolestan i mora da ostane u bolnicu. Cerke Tiha i Sura nadaju se ocevom brzom oporavku.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *