Prognani Sejt i Šura 2 epizoda - Turske-Serije.Net

Prognani Sejt i Šura

Prognani Sejt i Šura 2 epizoda

By  | 

Prognani Sejt i Šura 2 epizoda
Otac pita Sejita da li postoji neka zena koja ce ceznuti za njim kad ode na front.Dobija negativan odgovor. Sura pise pismo majci. Obavestava je da je oceva operacija uspela. Kaze da je tati svakim danom sve bolje i da ce uskoro doci kuci.

Dolazi trenutak kad se Sejit zajedno sa svojim drugovima oprasta od svojih. Sledi dirljiiv oprostaj Sejita. Osman ga Prkljine da sa njim krene na front.Brat mu to ne dozvoljava i kaze da neko mora ostati kuci.Sura se na veceri po drugi put srece sa Sejtom.On izrazava zelju da bude njen pratilac u setnjI.

Sura je presrecna zbog toga. U setnji sa Surom, Sejit pita zasto je toliko tiha i nista ne govori.
Zeli da mu ona postavi neko pitanje. Pitanje je zasto ga zovu Kurceit.Sura dobija odgovor na to pitanje.I iz njega zakljucuje da je on bio plasljivo dete.Sejit razmislja o frontu.Na kraju setnje Sura se zahvaljuje Sejitu na lepo provedenom danu.

Petro prica Sejitu kako je greskom ubio njihovog vojnika i da mu je to veliki teret.Sura dobija informaciju od Petra da Sejit nije mogao doci na balet.U prvom trenutnku osudjuje to .Sura u pratnji Petra odlazi u dvoranu.Petro se izvinjava sto je morao ostaviti samu.Sura prihvata njegovo izvinjenje.Ostaje sama i posmatra balet.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *