Rat ruža 113. i 114. epizoda! Gulru uzima Gulfemin posao!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 113. i 114. epizoda! Gulru uzima Gulfemin posao!

By  | 

Rat ruža 113. i 114. epizoda! Gulru uzima Gulfemin posao!
Gulru stoji ispred Gulfeminih vrata, jer misli da ona želi da utvrdi čija je beba.Gulfem nakon šoka kada pročita rezultat dnk testa izlazi i ponovo ima napad panike.Gulfem u šoku i bolu izlazi brzo iz sobe, te udara u Gulru koja pada niz stepenice i gubi bebu.

Gulru je skrhana bolom, te tokom noći izlazi bosa iz kuće i deli svoju bol sa Omerom.Džihana to njeno ponašanje povredi, te joj ujutru kaže da ako ona želi mogu se razvesti.

Gulfem od Halide traži objašnjenje.Halide joj govori kako se zaljubila u Saliha, ostala trudna, te on nesvesan njene trudnoće oženio ženu koju voli.Govori joj kako je skrhana bolom istrčala pred autom kako bi izgubila život.U autu su bili gospodin Edener i gospodja Suhejla koji su je odvezli u bolnicu.Ona je počela da radi za njih.Suhejla je kasnije izgubila bebu i želela je njenu, a Halide joj je dala uz uslov da uvek ostane u vilu uz svoje dete.Gulfem u šoku odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *