Rat ruža 119. i 120. epizoda!Džihan shvata da su Gulru i Gulfem sestre!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 119. i 120. epizoda!Džihan shvata da su Gulru i Gulfem sestre!

By  | 

Rat ruža 119. i 120. epizoda!Džihan shvata da su Gulru i Gulfem sestre!
Gulfem drži Dnk test I priznaje Džihanu da mu nije sestra, da mu nije ništa.Džihanu se suze slivaju niz lice.Ona govori Džihanu da čak nije ni Gulfem Sipahi.Džihan je savetuje da razgovara sa majkom i pita je ko joj je otac, ali Gulfem kaže da je on mrtav i pokuša da zatvori tu temu.Džihan joj kaže da mu je ona sestra bez obzira što nisu u krvnom srodstvu.

Džihan govori Gulfem da je ona želela pažnju svog oca, a on njenu i da joj sve oprašta.Da li je Gulfem ispričala Džihanu da je zbog nje čitav život živeo sa neurološkim problemom?Džihan govori Gulfem da ih ni jedna laž ili istina ne mogu razdvojiti i da niko neće znati da nisu u krvnom srodstvu.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *