Rat ruža 119. i 120. epizoda!Džihan shvata da su Gulru i Gulfem sestre!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 119. i 120. epizoda!Džihan shvata da su Gulru i Gulfem sestre!

By  | 

Rat ruža 119. i 120. epizoda!Džihan shvata da su Gulru i Gulfem sestre!
Gulfem drži Dnk test I priznaje Džihanu da mu nije sestra, da mu nije ništa.Džihanu se suze slivaju niz lice.Ona govori Džihanu da čak nije ni Gulfem Sipahi.Džihan je savetuje da razgovara sa majkom i pita je ko joj je otac, ali Gulfem kaže da je on mrtav i pokuša da zatvori tu temu.Džihan joj kaže da mu je ona sestra bez obzira što nisu u krvnom srodstvu.

Džihan govori Gulfem da je ona želela pažnju svog oca, a on njenu i da joj sve oprašta.Da li je Gulfem ispričala Džihanu da je zbog nje čitav život živeo sa neurološkim problemom?Džihan govori Gulfem da ih ni jedna laž ili istina ne mogu razdvojiti i da niko neće znati da nisu u krvnom srodstvu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!