Rat ruza 125. i 126. epizoda! Džihan umire!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruza 125. i 126. epizoda! Džihan umire!

By  | 

Rat ruza 125. i 126. epizoda! Džihan umire!

Gulfem pokuša da zadavi Gulru, te je spašavaju Halide i Omer.Džihan dolazi kući i dozoiva Gulru.Ona mu priznaje da je to ona uradila i da bi volela da se zaustavila zbog njega, ali nije mogla.Gulru mu kaže da kad se njena ljubav prema njemu sretne sa mržnjom prema njoj, mržnja uvek pobedi.

Džihan od Gulru traži razvod.Ona je šokirana i ne shvata ga za ozbiljno.Džihan joj kaže da mu je prijateljica mogao bi da nastavi sa lažnim brakom, ali on nju više ne poznaje.Gulru ga pita da li je to pravi razlog ili Sevgi.Džihan je ljut na Sevgi što je razgovarala sa Gulru o svojim osećanjima.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *