Rat ruža 133. epizoda! Gulru planira da zavede Tibeta!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 133. epizoda! Gulru planira da zavede Tibeta!

By  | 

Rat ruža 133. epizoda! Gulru planira da zavede Tibeta!

Gulfem je slomljena.Gulru ponavlja da ona laže, te se onesvesti od šoka.Omer odnosi Gulru u sobi.Hitna dolazi po Halide, te je svezuje u ludačku košulju.Nakon što se Gulru probudi, ona razmišlja o tome kako je Halide ubila njenu majku.Omer veruje da Gulfem ne bi lagala da je kćerka jednog vrtlara, ali Gulru veruje da je poraz naterao na tu laž.Mesude saznaje da joj je Gulfem sestra, te ne može to da prihvati.

Taner odlazi u kancelariju kod Selin, te se raspravlja sa njom.Gulru ulazi.Taner joj govori da Selin pokuša da remeti njegov brak.Nakon što Taner ode, Selin pušta snimak Gulru na kome je snimila Gulru kako planira da uništi Gulfem, te joj preti i govori da kaže sestri Čiček da je Taner vara.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *