Rat ruža 42. ep.,Omer počinje da sumnja u Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 42. ep.,Omer počinje da sumnja u Gulru!

By  | 

Rat ruža 42. ep.,Omer počinje da sumnja u Gulru!
Gulfem pokušava da Omeru pokaže da je Gulru drugačija osoba, a ne onakva kakvom je on vidi.Gulru odlazi kod Džihana i zahteva od Dujgu da izadje kako bi pričala sa Džihanom.Džihan joj kaže da je mnogo povredila njegovu sestru, da se ona planirala udati za Omera i da se zbog toga razbolela i mogla umreti.Gulru mu objašnjava da izmedju nje i Omera nema ništa, te počinje da veruje.Džihan joj veruje i oni se zagrle.

Jondža je besna što Čiček i Taner flertuju.Omer zove Gulfem nakon što pročita članak u novinama.Ona mu govori da su Seda i Mert kod nje i da će ona to rešiti.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *