Rat ruža 95. i 96. epizoda! Omer iskoristi Gulru! Džihan se ubije!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 95. i 96. epizoda! Omer iskoristi Gulru! Džihan se ubije!?

By  | 

 

Gulfem i Omer se razveli.Gulru pokuša da odustane od svog lokala, ali shvata da ne može ostaviti Dujgu i Merta na pola puta, te to i govori Omeru.Halide je u bolnici.Ona se budi i očekuje današnje sudjenje.Nakon Gulrine uspešne modne revije, Gulru uz Gulfemino prisustvo priznaje Džihanu da se udala za njega da se osveti Gulfem.

Džihan joj kaže da ona zaslužuje da bude sa svojom ljubavi.Kaže joj da je znao svo vreme da ga ona koristi, ali mislio je da bi zaboravila Omera, a ne zbog rata sa njegovom sestrom.Džihan joj kaže da ide i prati svoju sreću, da bude srećna.Gulru mu uplakana vraća prsten.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *