Rup 182. epizoda! Đigna odbija da ide sa Dinešom!

Indijske Serije

Rup 182. epizoda! Đigna odbija da ide sa Dinešom!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 5. 2. 2019. – Đigna odbija da ide sa Dinešom!

Prevod: Maya.

Dineš i njegovi roditelji dođu u Šamšerovu kuću. Kinđal ode brzo da obavesti sestru i ispriča joj sve. Đigna paniči i brine se. Ona kaže bratu da se seća svih svojih patnji u braku i plače. Rup i Išika je grle i smiruju. Dineš i njegovi roditelji govore da im je žao zbog svega što je bilo i došli su ovde da povedu Đignu kući sa sobom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rup kaže da će otići da čuje o čemu pričaju. Dineš govori da ga je sramota svojih dela i da više nije zao i da je došao ovde po Đignu. Šamšer mu kaže da sedne i pohvali ga da je dobro što je shvatio greške. Rup kaže Đigni kako se Dineš izvinio. Đigna veli da zna da se on nikada neće promeniti i ne želi da ide sa njim. Rup kaže da je uz nju. Išika doda da je i ona i da će im reći to. Đigna grli Kinđal i kuka kako neće da ide. Ova je isto sa njom. Rup se zahvali Dinešu na dolasku i doda da ima mali problem i to hoće da mu kaže. Đigna nije znala da će doći i zato je u čudu trenutno. Šamšer ustane i kaže mu da ne priča trice (gluposti).

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *