Ruža 57. i 58. epizoda!

Ruža-Çemberimde Gül Oya

Ruža 57. i 58. epizoda!

By  | 

Ruža 57. i 58. epizoda!

57 EPIZODA
Suna dolazi na večeru kod Yurdanur, te njih dve dovode Ercana i Ferihu u nezgodnu situaciju govoreći im ono čega njih dvoje još nisu svesni- da su zaljubljeni jedno u drugo. Mehmet i Yurdanur se prisećaju dana kada su se upoznali na fakultetu. Zarife konačno prihvata da izađe u šetnju sa Mahsunom, ali naravno, to ne može proći bez Ercana. Mehmet se i dalje pokušava zaposliti u školi.

58 EPIZODA
Yurdanur nedelju dana pre porodjaja oseća da je na kraju živaca i govori kako ne želi doneti na svet dete koje nema budućnost. Policija upada u paviljon te hapsi Mahsuna, međutim kasnije shvataju da je u pitanju greška. Yurdanur se izvinjava ukućanima zbog svog ponašanja. U želji da postane poznata umetnica, Canan i ne sluti da je čeka slična sudbina kao kod Mahsuna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *