Salim Anarkali – 59. epizoda – Đoda se pobuni protiv Akbara!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 59. epizoda – Đoda se pobuni protiv Akbara!

By  | 


Salim Anarkali – 59. epizoda – Đoda se pobuni protiv Akbara!
Nargis kaže sirotoj Anarkali da će goreti, ali za sada joj je jasno da vatra ne može spaliti vatru. Đilan, koja je zabrinuto sve krišom posmatrala, sad ode. Nargis strogo kaže Kanamu da je tu dolazak dozvoljen samo prinčevima, šta traži on, transrodnik, tu i s kojim se pravom meša. Kanam se pravi blesav, smeje se pa kaže da zna da je on transrodna osoba, ali se ne meša. Došao je samo da pomogne (pogleda u Anar)… njoj, Nargis. Ima naređenja od kralja… kako će Anar da pleše na venčanju Salima i Manbai ako joj stopala budu spaljena? Nargis ga samo gleda, a potom mu pokaže rukom da ode. Kanam je pozdravi i ode. Nargis je zamišljena. Kaže Anar da će početi da vežbaju za neki dan.
Đilan sva uplakana padne pred Đodine noge. Preklinje je da joj spasi ćerku. Đoda i sama plače, govori da zna da je Anarkali mnogo toga učinila za njih, ali je bespomoćna. Đilan je očajna, kaže joj da ne moli služavka kraljicu Indije, nego majka moli majku. Đoda plaće i ćuti. Đilan se naljuti pa vikne kako ipak razgovara sa ženom kralja. Ona nije majka! Đoda je u šoku oslovi. Đilan je pita seća li se kako je one večeri spasila Salima, nju i Seifu/Anar? Nosila je narukvice, ali u isto vreme i mač u svojim rukama. Sad nosi samo narukvice! Za ceo svet su to ukrasi, ali za nju su okovi! S puno se nežnosti starala o Seifu i ne može sad da gleda kako polako umire! Bolje od te spore smrti bilo bi da je odmah ubije. Preklinje je da joj skrati muke. Đoda u šoku pogleda svoj mač. Uzme ga u ruke. Deluje odlučno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *