Samo ti - 118. epizoda - Suhani je oteta!

Indijske Serije

Samo ti – 118. epizoda – Suhani je oteta!

By  | 

Samo ti – 118. epizoda – Suhani je oteta!

Prevod: Maja 😃

U Kašmiru, Suhani i Ranvir obilaze muzej. Ranvir deluje hladan prema Suhani, ona to primećuje i odlučuje da mu saopšti svoja osećanja te da ga odobrovolji. Rea sluša njenu zamisao i lažno se osmehuje.
Kod kuće, Mamta govori Aši da pokupi nakit i novac pa da ode. Aša se zamera: “To je pogrešno, ja ne želim novac. Moja jedina briga je Anš. Želela bih da on ostane da živi s Ranvirom, svojim bratom. Dopusti nam da ostanemo ovde. Hoću da moj sin bude dobro vaspitan, da pođe pravilnim putem u životu. Osećam da će se Anš popraviti zahvaljujući ovoj kući. Uzmi sav taj nakit natrag, ne tražim ga!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


S druge strane, Ranvir se zabrine gde je Suhani. Rea mu govori da je Suhani otišla u kupatilo. Ranvir je kudi što nije pošla sa Suhani. Potom poziva Suhani na telefon, ali ona je nedostupna. Suhani je oteta, onaj čovek kog je unajmio Anš (po imenu Master iliti Glavešina) ju je poveo sa sobom držeći joj pištolj uperen u glavu. Ranvir uleće u kupatilo, ali ne zatiče Suhani unutra. Jedino nalazi Suhanin mobilni telefon. Pomahnitao i gnevan, Ranvir udari Anša i propituje ga gde je Suhani. Anš se pravda da nema veze s tim, da se već izvinio. Ranvir je uveren da je Anš krivac. On izvede Anša napolje i gurne ga. Ranvir uoči Mastera kako odvodi Suhani. Anš mu dobaci: “Prepirao si se s njim. Možda ju je oteo da bi se tebi osvetio!”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *