Samo ti - 201. i 202. ep. - Vremenski skok od tri godine!

Indijske Serije

Samo ti – 201. i 202. ep. – Vremenski skok od tri godine!

By  | 

Samo ti – 201. i 202. ep. – Vremenski skok od tri godine!

Prevod: Maja 😃

Kod kuće, Išan se izvinjava svojoj porodici zbog bežanja i nedoličnog ponašanja. Rakeš mu se izvini za to što ga je ošamario. Išan tvrdi da više neće imati povoda da ga grdi i da će se popraviti. Kasnije, Suhani sedne pored Išana i pomaže mu u učenju. Suda im donosi čaj i ističe svoje uverenje da će Išan nizati uspehe jednog dana. Išan je zadivljen svojom sekom Suhani pošto se razume u svaku oblast. Posle, Suhani objašnjava Išanu kako se kuva čaj i daje mu zadatak da joj ubuduće on pravi čaj. Zatim, Suhani priđe Aditji i zapazi ga kako plače grleći odeću svoje pokojne majke. Aditja kaže da je danas rođendan njegove majke i da bi ga ona proslavljala. Sada je rešio da nastavi dalje u životu, da ostavi bol iza sebe tako što će pokloniti svu tu odeću sirotinji. Neki stariji čovek – propovednik dolazi tu i ponudi se da pogleda Suhanin dlan, ali Suhani ne veruje u to i ode u kuhinju da spremi doručak. Propovednik govori Aditji: “Ova devojka je tvoja bliska prijateljica, osećam to. I na važnom je mestu u tvom životu!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aditja zatraži od njega da usmeri Išana na pravilan životni put. Propovednik pogleda Išanov dlan i pripoveda kako će Suhani biti najveće nadahnuće i podsticaj svom bratu. Dadi se zanima hoće li Išan postati značajna ličnost. Propovednik poručuje: “Dokle god je njegova sestra uz njega, on će blistati!”
Suhani navodi da će Išan blistati zahvaljujući sopstvenom radu i marljivosti, a ne njoj. Propovednik bi voleo da baci pogled na njenu ruku, ali Suhani negoduje i nudi mu doručak. Aditja ga posavetuje da joj pročita budućnost s lica. Propovednik zagleda Suhani i odgovara: “Budući da mi ne veruje, glupo je da pričam. Tvrdim da sam učen, kazaću ako mi ona dozvoli!”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *