Samo ti - 201. i 202. ep. - Vremenski skok od tri godine!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 201. i 202. ep. – Vremenski skok od tri godine!

By  | 

Samo ti – 201. i 202. ep. – Vremenski skok od tri godine!

Prevod: Maja 😃

Kod kuće, Išan se izvinjava svojoj porodici zbog bežanja i nedoličnog ponašanja. Rakeš mu se izvini za to što ga je ošamario. Išan tvrdi da više neće imati povoda da ga grdi i da će se popraviti. Kasnije, Suhani sedne pored Išana i pomaže mu u učenju. Suda im donosi čaj i ističe svoje uverenje da će Išan nizati uspehe jednog dana. Išan je zadivljen svojom sekom Suhani pošto se razume u svaku oblast. Posle, Suhani objašnjava Išanu kako se kuva čaj i daje mu zadatak da joj ubuduće on pravi čaj. Zatim, Suhani priđe Aditji i zapazi ga kako plače grleći odeću svoje pokojne majke. Aditja kaže da je danas rođendan njegove majke i da bi ga ona proslavljala. Sada je rešio da nastavi dalje u životu, da ostavi bol iza sebe tako što će pokloniti svu tu odeću sirotinji. Neki stariji čovek – propovednik dolazi tu i ponudi se da pogleda Suhanin dlan, ali Suhani ne veruje u to i ode u kuhinju da spremi doručak. Propovednik govori Aditji: “Ova devojka je tvoja bliska prijateljica, osećam to. I na važnom je mestu u tvom životu!”

Aditja zatraži od njega da usmeri Išana na pravilan životni put. Propovednik pogleda Išanov dlan i pripoveda kako će Suhani biti najveće nadahnuće i podsticaj svom bratu. Dadi se zanima hoće li Išan postati značajna ličnost. Propovednik poručuje: “Dokle god je njegova sestra uz njega, on će blistati!”
Suhani navodi da će Išan blistati zahvaljujući sopstvenom radu i marljivosti, a ne njoj. Propovednik bi voleo da baci pogled na njenu ruku, ali Suhani negoduje i nudi mu doručak. Aditja ga posavetuje da joj pročita budućnost s lica. Propovednik zagleda Suhani i odgovara: “Budući da mi ne veruje, glupo je da pričam. Tvrdim da sam učen, kazaću ako mi ona dozvoli!”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno