Šampion – 84. i 85. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 84. i 85. epizoda

By  | 

Šampion – 84. i 85. epizoda

84. epizoda: Suna ponudi Kavkazu da ostane kod nje u kući sa Gunešom. Duman obavesti Tansela da je ubio Elisu, ali doda da je bolje da se sklone na neko vreme, obzirom da će Kavkaz prvo posumnjati u njih. Nesli je zabrinuta za Kavkaza i tim povodom potraži pomoć od Kade ali je on odbije. Kerem prizna Suni da je zaprosio Nesli i da će uskoro biti venčanje. Duman shvata da nema nikakve koristi od toga da slepo služi Tanselu. On oslobodi Elisu (koju nije ubio, a slagao Tansela), omoći joj beg sa određenom svotom novca. Nesli je iznenađena što je Selvi tako lako prebolela raskid sa njenim bratom.

85. epizoda: Kavkaz i Zafer se pomire. U toku su pregovori oko organizacije meča između Kavkaza i Doukhe. Kerem prizna Zaferu da voli njegovu sestru i da je namerava oženiti. Selvi je dobila fantastičan posao. Zafer je šokiran onim što vidi u njenom dućanu. Kavkaz zaprosi Sunu i ona pristane. Tansel naredi Dumanu da ubije Kavkaza.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno