Proslava holija!

Indijske Serije

Saraswatichandra 276. i 277. epizoda – Proslava holija!

By  | 

Proslava holija!

276. epizoda

Kumud pita Sarasa da joj ne stavlja boju.
Saras: “Moram. Dođi inače ću morati da je stavim sam. Ja sam tvoj muž, imam pravo na tebe.”
Kumud: “Nemoj da me diraš. Neću pričati sa tobom.”
Saras je podseti kako joj je stavio haldi. Kumud ga uverava da neće doći blizu bazena. Pita ga da sada pusti boje nego da joj kaže kako će održati ovu ljubav.
Saras: “Moje ime je Saraswatichandra i ja ću voleti Kumud mnogo. Održaću ovu ljubav.”
Kumud pobegne. Kabir priča sa doktorom o Lakšmiju. Doktor kaže da neće doći svesti uskoro. Neka kaže ako bude morao da ga ubije. Kabir negira, hoće da bude kao živi leš. Ovaj put ga njegova vera nije izdala. Ako Lakšmi dođe sebi, sve će biti uništeno.
Kusum trči od Denija. On je uhvati i baca boju na nju. Svi izlaze da igraju holi. Kumud baca boju na Sarasa i trči. Vidija poželi srećan holi Gunijal i doda da je to njihov 25 holi. Badima ne želi da stavi boju ali joj svi požele srećan holi. Saras je grli. Kabir dolazi kod Guman, stavlja joj boju. Deni odvodi Kabira sa sobom. Saras mu stavlja boju. Guman odlazi da stavi nešto u čašu. Kumud je posmatra. Kabir pokrije paket da spasi Guman. Saras čeka šansu da stavi boju Kumud. Kalika donosi džalebi za Guman. Deni dolazi kod Kusum. Kabir signalizira Guman i ona stavlja nešto u bhaang. Vidija pita sve da dođu da jedu. Guman zove Kusum kod sebe i pita da popiju piće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *