Odbacena #2 deo

Odbačena

Odbacena #2 deo

By  | 

bf7717e0
Odbacena #2 deo
Prolazi 18 godina, ali u medjuvremenu Ica radja devojcicu, Miti (Meethi). Vir se i dalje ne seca Ice i ozenjen je Amlom. Kanha je izbacen iz kuce i podize ga Damini. Juvraj ostaje u porodici Bundela, vole ga i brinu o njemu. Zivahna i bucna Miti odgajana je od strane i Kanhe i Damini. Ona izgleda isto kao svoja majka. Ica u zatvoru provodi 18 godina. Damini postaje vrlo bogata i velikodusna zena. Poseduje svoju vilu. Miti odlazi u Mumbaj. Icin je rodjendan i ona takodje odlazi u Mumbaj na par dana. Ica vidi svoju cerku po prvi put. Vrlo je srecna. Miti je na koledzu gde studiraju Mukta i Juvraj. Nakon sto Mukta upada u nevolju, Miti je spasava i tako se upoznaju.

Nana obeshrabruje Muktu kada joj ona prica o novoj prijateljici. Miti prisustvuje zabavi koju je organizovala Mukta. Tamo upoznaje Amana Vermu. Miti je impresionirana njime i zaljubljuje se. Nakon zabave, Mukta ceka auto da dodje po nju i srece Miti. Miti joj predlaze da podje sa njom, ali ona odbija. Miti odlazi. Aman vidi Muktu i oni odluce da prosetaju. U medjuvremenu Juvraj se napije i hapsi ga policija. Zbog ovoga je porodica Bundela u panici. Aman prati Muktu do kuce. Nana je vidi kako izlazi iz auta sa njim i gleda ih sumnjicavo. Sa druge strane, Miti ne moze da prestane da razmislja o Amanu i kako je spasio Muktu od Juvraja na zabavi. Ona posle svojih casova odlazi da pronadje Amanovu kucu. Tamo ga pronalazi bolesnog i pobrine se da dospe u bolnicu. Medjutim, primorana je da se vrati kuci pre nego sto Aman povrati svest. Jogi takodje dospeva u istu bolnicu u kojoj je Aman zbog nesrece koja se desila dok se vracao kuci posle kupovine telefona Mukti (zato je prodao svoj sat).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti plati bolnicki racun Jogiju Takuru. Aman se zahvali Mukti sto ga je dovela u bolnicu i sto se brinula o njemu, jer ju je zatekao u sobi kako ga posmatra nakon sto se probudio. Kada Mukta krene da mu kaze istinu, bolnicarka je prekine. Puskar se zali zbog bolnickih troskova. Jogi odlazi kod Miti da joj se zahvali. Saznaje da je ona niko drugi do Ichina cerka. Takodje srece Damini i oni pricaju o proslosti. On se raspituje o Ichi i Viru. Damini mu ne dozvoljava da sretne Miti. U zatvoru je organizovan program za decu. Vir sa Amlom prisustvuje kao glavni gost i iznenadjen je dobrotom tamosnje dece. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *