Sestre 2 epizoda!-Žena sa velom želi da kindapuje Somiju!

Indijske Serije

Sestre 2 epizoda!-Žena sa velom želi da kindapuje Somiju!

By  | 

page

Sestre 2 epizoda!-Žena sa velom želi da kindapuje Somiju!

Epizoda emitovana u Indiji 31.05.2016.

Epizoda počinje kako Nimmi traži Somiju i vidi je ispred kuće u kojoj se održava zabava.Nimmi trči do svoje kćerke i vidi ženu sa velom koja želi da kindapuje Somiju.Ona joj govori da joj ne dira kćerku.Vozilo ubrzava i približava se Nimmi, ali se Nimmi spasi i prilazi Soumiji.Nimmi je žurno povlači sebi i drži je čvrsto uz sebe.Nimmi je emotivna i počne da plače.Somija je smiruje i govori joj da je dobro. Somija pita Nimmi da joj oprosti.Nimi joj kaže da nikada ne izlazi sama napolje dok je ne informiše o tome ( Somija da informiše Nimmi ).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na zabavi Surbhi uzima parče torte za Soumiju, dokle je Bebe iritirana zbog toga.Ballu dolazi u kući gde se održava zabava i govori Bebe da je Mahinder uhapšen. Oni izlaze napolje i vide Mahindera da stoji tamo.Nimmi ga pita šta se desilo i zbog čega je uhapšen.Mainder je ljut što ih vidi napolju.Kada udju u kući Somija ga pita da li je tukao nekoga.Mahinder je izuzetno ljut i viče na Somiju.Nimmi se oseća loše i podseća Mahindera da su Surbhi i Soumija njegove kćerke i pita ga zašto Soomiju mrzi toliko.Mahinder odbija da prihvati Somiju kao svoju kćerku.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *